100 % arabica BEZKOFEÍNOVÁ – od 4,20 €
4.20 € – 29.90 €Bezkofeínová káva plná čokolády a orechov, sladká, vyvážená a voňavá. Môžete si ju dopriať, koľkokrát len budete chcieť. Dlhá, veľmi príjemná, dochuť. Crema je jemná, ľahká a kompaktná.
Zobrazuje sa všetkych 11 výsledkov
Bezkofeínová káva plná čokolády a orechov, sladká, vyvážená a voňavá. Môžete si ju dopriať, koľkokrát len budete chcieť. Dlhá, veľmi príjemná, dochuť. Crema je jemná, ľahká a kompaktná.
Táto káva je zmes starostlivo vybraných káv z nášho sortimentu, ktorým sme docielili to, že každá šálka tejto kávy bude chutnať úplne rovnako. V podaní espressa vytvára hustú cremu. Jej výnimočnosť tkvie však práve v jej univerzálnosti a excelentnej schopnosti maximálneho úžitku v ktoromkoľvek podaní.
Aróma kávy pripomína jazmín. V chuti je cítiť krásna karamelová horkosť. Káva po dopití nechá v ústach sladkú smotanovú dochuť. Chuťový profil kávy je ako „šitý“ pre slovenského zákazníka.
Rozvíja sa do ozajstnej chuťovej plnosti, má jemnú, hodvábnu a pritom bohatú, jemne kyselkavú chuť s robustným výzorom a čokoládovým nádychom.
Šálka tejto kávy sa vyznačuje výraznou oslnivou vôňou plnou exotiky s bohatosťou chutí, kde sa snúbi čokoládová horkosť s jemnými ovocnými tónmi. Zamatová zostatková chuť je dlhá, rafinovaná a korenistá.
Káva má medovo sladkú arómu, karamelové až čokoládové tóny. V pozadí sa objavuje ostrosť až pikantnosť kávy, ktorá dotvára jej chuť.
Chuť: Veľmi dobre vyvážená káva so stredne silným telom, veľmi bohatá aróma. Chuť kávy je intenzívna a môžeme v nej nájsť širokú paletu chutí. Na začiatku očarí sladká acidita (kyslosť) zrelého bobuľového ovocia, ktorá je doprevádzaná chuťou horkej čokolády. Dochuť trvá dlho a je stredne silná, čokoládová.
Chuť je pozoruhodne vyvážená, sladké tóny sa kombinujú s veľmi ľahkou chuťou a príjemnou horkosťou v závere. Táto káva ma krásne hustú cremu.
Jemne zemitá, harmonická káva s plným telom, jemnou dochuťou vína a ovocia.
Chuť je veľmi vyrovnaná, oriešková, čokoládová až sladko acidná (kyslá). Pri našom stupni praženia v káve zostáva ešte potrebná acidita (kyslosť), ale je potlačená mierne do úzadia tak, aby na povrch vystúpili čokoládové a kakaové chute.
Káva s jemnou arómou a lahodnou chuťou. Je charakteristická tiež elegantnou kyslosťou a jasnou sladkosťou. V podaní espressa vytvára neobyčajne hustú cremu.